Meny
   

Søk:
Find
Fritekst
I dokumenter
Avansert
 Velkommen til Balvoll Planteskule
   

 
Vår 2006
Utskriftsvennlig versjon
Fordi det dei siste åra omtrent har vore full stopp i skogplantinga på vestlandet har vi no fått signal om at det fins store hogstflater her som skulle vore tilplanta.
Plantene vi har for salg i år er kraftig redusert i forhold til tidlegare år. Planteantallet er omtrent halvert i forhold til fjordåret. Vi vurderer og så litt meir enn før men vil avvente til sesongen i vår er i gang for og sette ein temperatur på interessen. Bestill derfor planter i god tid til vårplanting.
  
 
Prisane på gran sidan sist haust er justert litt og er no pr. 05/01/05 kr. 2,30 pr stk. Ved levering av 500 stk el. meir gjev me dei vanlege rabattane på 25 %. Ved leveringar på 2000 stk. eller meir gjev me fortsatt 30 % på denne prisen. Dette gjev ein plantepris på vanleg gran M95 plugg på kr. 1,61 pr stk. Frakt og andre lev. betingelsar finn du under beholdning/prisliste ved innlogging. Kunde ID og passord får du ved og sende oss ein e-post til post krøllalfa balvoll.no           Vanleg norsk gran
 
låglandsbjørkPrisen på lauvtre er og den same som sist år. 3,40 pr stk. Rabatt på 25% gjeld for kjøp av 300 stk. el. meir. Oversikt over bebeholdning og pris finn du ved innlogging.
 
Pris på furu er kr. 1,90. 25% rabatt på 500 stk. 30% ved kjøp av 2000 el. meir.Furu im2
 
 Innlogging
   


BrukarID
Passord
Logg inn