Meny
   

Søk:
Find
Fritekst
I dokumenter
Avansert
 Byggmester Ole Arvid Balvoll AS
   

 
Byggmesterfirma
Utskriftsvennlig versjon
Byggmester Ole Arvid Balvoll AS har si verksemd i Bergen og omegn og har oppdrag av variert karakter innafor byggfaget.
 
Godkjent for ansvarsrett
Ole Arvid er i tillegg til tømrer og byggmester utdanna gartner og hagebruksøkonom men har alltid likt og jobbe med tre og trevirke og har vore engasjert i alt frå tømmerhogging, sagbruk og vidareforedling av trevirke til rehabilitering og bygging av hus og hytter. Har sentral godkjenning som utførende og kontrollerende tiltaksklasse 1 for tømrerarbeid.
 
Oppdraga dei siste åra har vore av variert karakter alt i frå enkle tilbygg til arbeid på større terrasseblokker og leiligheitskompleks. Har og hatt fleire oppdrag der vi har tatt igjen arbeid etter dårlig utførelse og har etterkvart opparbeidd oss god og verdifull kompetanse på dette området. Antallet engasjerte i vårt foretak varierer då vi har leigd inn enkeltmannsfortak i tillegg til eigne tømrarar, men vi er i utg.punktet 3 ansatte pr. des. 2009.
 
Har du eit oppdrag du vil ha ein pris på stiller vi uforpliktande opp og gir deg eit prisoverslag eller ein fastpris og dato for oppstart.
 
Mesterkampanje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har lagt ut prosjektliste og bilder av prosjekta hittil i Bergen, men ønskjer ein kontrollert tilgang på dette på internett og ber deg om og sende meg ein e-post og du vil få returnert ein brukerid og passord. Du vil då få opp eit nytt menyoverskrift over "Diverse" der dette vil ligge. Her er noko av dei tidlige prosjekta i Vik.
 

Sted

Prosjekt

Vik

Total renovering av våningshus. Skiftet tak, nye vindu, ny kledning og oppussing inne.

Våningshus Vik

Vikafjellet

Ført opp stølshus på Vikafjellet. All material produsert ut ifra eigen skog og eiga tømmersag.

Hytte Vikafjellet

Vik

Oppføring av tilbygg i 3 etasjer til driftsbygning Balvoll Planteskule.

Driftsbygning Vik

 
 
 Innlogging
   


BrukarID
Passord
Logg inn